Χειροποίητα κερια by Candlek




Λίγα λόγια για μένα !!!

To 2005 ξεκίνησα ν΄ασχολούμαι με την παρασκευή χειροποίητων κεριών. Με πολύ μεράκι και όρεξη, άφησα την φαντασία να δημιουργήσει. Τότε άρχισα ν΄ακούω τις ιδέες σας και να τις υλοποιώ δημιουργικά, φτιάχνοντάς τες κερί. Τώρα για μένα είναι τρόπος ζωής, μια όμορφη καθημερινότητα κι εσείς με ακολουθείτε. 
Κάθετι που σκέφτομαι, προσπαθώ να του δώσω κέρινη μορφή, να συνδυάσω τα υλικά που χρησιμοποιώ ώστε να βρίσκονται σε αρμονία μέσα σ΄αυτή την μορφή, δίνοντάς τους μια αίσθηση πραγματικότητας. Η φαντασία να πραγματοποιηθεί σε μορφή κεριού. Οι ώρες που αφιερώνω στο να δημιουργώ ένα χειροποίητο κερί, είναι αρκετές απ΄τον ελεύθερό μου χρόνο, είναι όμως πολύ δημιουργικές .
Κάνω "παιχνίδια" με το "πάντρεμα" διάφανης και gel παραφίνης, τοποθετώ λαμπάκια μέσα σ΄αυτά, παίρνοντας μορφή κι έχοντας ταυτότητα το όλο αποτέλεσμα. Κάθε κέρινη χειροποίητη δημιουργία, είναι για μένα ξεχωριστή. 'Εχοντας μοναδικό στυλ, ιδιαίτερο θέμα και αίσθηση  πραγματικότητας.
Χρησιμοποιώ διακοσμητικά υλικά, τα οποία, δύσκολα τοποθετούνται μέσα στην παραφίνη, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό, δημιουργώντας μ΄αυτόν τον τρόπο, μια διαφορετικότητα στο αποτέλεσμα.
Δέχομαι ιδέες δικές σας, σκέφτομαι κατά πόσο μπορούν να είναι εφικτές και δημιουργώ αυτές τις ιδέες μέσα σ΄ένα κερί, ειδικά διαμορφωμένο στο δικός σας στυλ.

Σας ευχαριστώ θερμά για τις υπέροχες ιδέες σας!!!
                                                                                                                                                                                                                                                    
                                                                                                             Candlek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες